login

 

Sepia on tauolla. Alla voit selata vähän muistoja matkan varrelta ja muista myös katsoa VIDEOT-sivu! Elämä on virtaus - FLOD.

 

Sepia Tampere Biennale -festivaaleilla

28.2.2014

TRE_BIENNALE_LOGO_Image.jpgSepialla on kunnia osallistua arvokkaan Tampere Biennalen viralliseen ohjelmaan. Perjantaina 11.4. koittaa mielenkiintoinen pläjäys Telakka-kulttuurikeskuksessa, kun Sepia ja Ice Loving Animals nousevat lavalle. Biennalen omien ennustusten mukaan luvassa siis "Folkpoppia, progea ja jaskaa". Alla poiminta Tampere Biennalen ohjelmatekstistä:

"Victoria Lindqvistin upean ilmaisuvoimainen ääni ja Lauri Schreckin suvereeni kitarismi muodostavat kansanmusiikin ja pop-progen yhdistävän Sepian ytimen. Ice Loving Animals puolestaan tarjoaa musiikillista sielunruokaa lautaselta, joka sisältää kuvitteellisten balkan-tanssien, eräänlaisen jazzin ja omanlaisensa progen herkkupaloja."

Olipa Vuotalossa ihanaa!

11.11.2013

Kiitos kaikille yleisössä ja myös Vuotalon hienolle henkilökunnalle! Teitte meidän illasta ikimuistoisen!

   River.jpg

Malmitalon upealta keikalta kuvia

25.9.2013

Sepia soitti pitkästä aikaa keikan Malmitalossa 24.9. Paikalla oli lämmin tunnelma ja monet biisit nousivat erityisen lämpimiin sfääreihin. Kiitos ihanalle yleisölle!

bandi3_.jpg

Sepia Helsingissä taiteden yössä

24.8.2013

Olipas ihana keikka Etnoespalla Taiteiden yössä!

Yleiso_nakyy

sepia_taiteiden_yo_1

lauri_1vicke_tunnetta_1

Sepia suuntaa Ruotsiin

20.4.2013

Sepia lähtee toukokuussa Ruotsiin tapaamaan sekä vanhoja ystäviä että tutustumaan uusiin mahdollisiin yhteistyökumppaneihin. Olemme erittäin innoissamme meille avautuneista mahdollisuuksista rakkaassa naapurimaassamme! Ensi syksynä näyttäisi Ruotsin musiikkiskene saavan uusia tuulia itänaapurista! Pysy kuulolla ja seuraa Sepian etenemistä kuningaskunnassa!

 

Terveisiä Torontosta!

1.3.2013

Sepia palasi juuri Torontosta huikeilta Folk Alliance festivaaleilta. Matkustimme kokonaiset 14 tuntia Helsingistä vain saapuaksemme kaupunkiin jonka ilmasto oli vähintään yhtä kylmä kuin kotimaassamme, mutta ihmisten vastaanotto oli yhtä lämmin kuin pullantuoksuiseen mummolaan saapuisi. Meidät otettiin heti osaksi yhtä suurta Folk Alliance perhettä. Festivaaliviikon aikana tapasimme lukuisia managereita, agentteja ja upeita artisteja ja osan kanssa löysimme hämmästyttävän paljon yhteistä. 

Sepialla oli viisi erillistä showcasea, sekä yksityisiä että virallisia. Ainoana suomalaisena artistina saimme erittäin lämpimän vastaanoton ja uteliaisuus ja kiinnostus tekemistämme kohtaan oli yllättävän suurta. Onnistuimme myös kuulemaan hienoja artisteja joista mieleenpainuvimpia olivat Gangsta Grass niminen bluegrass-gangstarap fuusio-yhtye  (näiden hemmojen kanssa Lauri ja Riku jammailivat yön pikkutunteina. Näytettiin vähän miten kitaroita hakataan täällä Suomessa) sekä ihana singer-songwriter Laura Cortese (yhdessä yhtä ihastuttavien ystaviensä Marie Vandersteelin ja Valeria Thompsonin kanssa).

Folk Alliance on kansainvälinen järjestö joka tuo yhteen folkista ja kansanmusiikista kiinnostuneita muusikoita sekä muita musiikin ammattilaisia. Perustajajäsen ja toiminnanjohtaja Louis Meyers on ollut aikaisemmin käynnistämässä myös showcasefestivaali SXSW:tä. FAI:n festivaali on kasvanut yli 2000 kävijään koostuen artisteista, festivaalien ja keikkapaikkojen edustajista, radiotoimittajista jne. Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta olla osa tätä yhteisöä!

 

Maistiainen viimeisimmistä demoäänityksistä!

18.2.2013


Osta Sepian levy FLOD nyt! A_SepiaPromo2-omslagsbilden.jpg

Klikkaa kuvaa tilataksesi median ylistämän Sepian debyyttilevyn FLOD suoraan Y7-Productionsilta!  

 

 

 

Y7-Productions Midemissä

9.1.2013 

Lauri Schreck

Lauri Schreck ja Jon Lindström (Sepia) osallistuivat Midemin musiikkitapahtumaan tammikuussa 2013. Ranskan riviera huumasi meidät, mutta Sepian musiikki huumasi messukansaa ja onnistuimme rakentamaan hienoja kontakteja tulevan albumin julkaisua ulkomailla varten. Lisäksi Lauri pääsi yllättäen vetämään oman private showcasen Cannesin yössä. Jopa iltasanomat raportoivat seikkailuistamme! Mikä matka!

Midem_Schreck_Iltasanomat.jpg


 

28.12.2012 Sepia soittaa kansainvälisillä Folk Alliance festivaaleilla Torontossa helmikuussa

FA_logo_2013_FINAL_9_-thumb200x200.jpg

Sepia lentää rapakon taakse Folk Alliance festivaaleille helmikuun 20-24. päivä. Esiintymisiä on luvassa peräti neljä joten esiteltävää riittää! Seuratkaa kotisivuja www.sepia.fi

 

Sepia ist ein Berliner!

sepia_berlin.jpg

6.12.2012

Tiistaina meillä oli kunnia soittaa Saksassa, Berliinin keskustan b-flat jazzklubissa. Tunnelma oli huikea, ja vaikka suurin osa paikalla olleista eivät ymmärtäneet sanaakaan ruotsinkielisistä lyriikoistamme, kuulimme silti "We love you" -huudahduksia biisien välissä! :) Michelberger Hotel ja samssa korttelissa oleva Nano Falafel paikka loivat inspiroivat puitteet iltajameille ja uusien biisien keksimiseen. Joitakin uusia biisejä esitimme jo b-flatissa.

 

Suuret kiitokset Berliinin Suomi-instituutille, jonka kutsumana olimme Berliinissä ja joka mahdollisti koko reissun!

 

 

 

 

 

Sepia lähtee teatteriin – lähde sinäkin

A_SepiaPromo1.jpg

 

On jälleen aika Sepialle astua lavalle. Maanantaina 12.11.2012 Sepia esiintyy Espoon kaupunginteatterin Elävän laulun klubilla. Konsertti pidetään Revontulihallissa, liput 15 € Espoon kaupunginteatterin lipunmyynnistä (09) 4393 388 (ma-pe klo 11-17) tai Lippupisteestä. Anna itsesi hypnotisoitua Sepian voimakkaasta läsnäolosta rennossa miljöössä! 

 

Sepia avaamaan Musik & Talang tapahtuman Vaasassa 21.9.2012

musik_talang.jpg

Sepia pyydettiin avaamaan tämän vuoden Musik & Talang tapahtuma Vaasassa. VIime vuonna Sepia soitti showcase keikan tuolla ja se herätti paljon kiinnostusta. Nyt on aika palata pohjanmaalle ja toivottavasti Vaasa tarjoaa taas parastaan!

Perjantaina 21.9 klo 13 Sepia esiintyy konferenssin avajaisissa.

 

Sepia:n paluu!

1 syyskuuta 2012

Sepia on taas tulessa ja syksy tuo tullessaan monta kiinnostavaa sekä kotimaista että kansainvälistä tapahtumaa. Sepialla on nastoja keikkoja luvassa pääkaupunkiseudulla mm. Piritta klubilla, Kansallisteatterin lavaklubilla sekä Espoon kaupunginteatterin lauluntekijäklubilla. Joulukuussa Sepia matkaa Berliiniin ja talvella kutsu on jo tullut valtameren toiselle puolelle festivaaleille. Seuratkaa siis syksyn tapahtumia ja keikkalistaa ja tervetuloa keikoille! 

Hangon teatterikesän keikka loppuunmyyty!

9 Kesäkuuta 2012

Hanko on tiettävästi Suomen aurinkoisin kaupunki. Tämän vuoden festareilla oli hieman kylmää ja sateista, mutta tunnelma oli huikean lämmin ja jopa kipinöivä!

Sepian keikka oli loppuunmyyty ja tunnelma keikalla oli mahtava! Tästä Sepia jääkin keikkatauolle ja Victoria siirtyy mammalomalle. Palaamme jälleen syksyllä tositoimiin.

 

sepia_hanko_6.jpg

sepia_Hanko.jpg

 

Sepia Tallinn Music Week:lla

22.2.2012

logo-tallinn-music-week.png

Tänään julkaistaan esiintyvät artistit kansainvälisellä showcasefestivaalilla Tallinn Music Week 2012. Festivaalit järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa Tallinnassa 29.-31.3. Sepia osallistuu festareihin kahdella showcasekonsertilla, yksi lyhyempi showcase klo 15:30 Nordic Hotel Forum:ssa ja klo 23:15 Kodu Baar:ssa (pitempi showcasekeikka). TMW on tapaamiskohta kansainvälisille musiikkiteollisuustoimijoille ja musiikkifestivaali yhteensä 120:lla artistilla. Keikkojen lisäksi voit tavata Sepian myös TMW-konferenssissa perjantaina ja lauantaina. Tapaamisiin!

Sepia esiintyy Haavisto Folkissa 2.2.2012

27.1.2012

Sepia esiintyy Haavisto Folk 2012 -tukikonsertissa Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä torstaina 2.2. Konsertin tulot menevät lyhentämättömänä Pekka Haaviston presidenttikampanjan eduksi. Liput Tiketin tai Lippupisteen kautta. Katso myös lista esiintyvistä artisteista Haavisto Folkin Facebook-sivuilla! Mukana paikalla myös Pekka Haavisto ja Antonio Flores.

 

Video: Sepian konsertti Musiikkitalolla!

15.1.2012

Sepia esiintyi täydelle salille Musiikkitalolla 15.12. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille! FLOD TOUR:n päätöskonsertti kuvattiin ja lähetettiin SibaTV:llä. Video on nyt nähtävissä SibaTV:n sivuilla!

FLOD-tilauksesi ehtii vielä perille jouluksi!

21.12.2011

Voit ostaa kriitikkojen ylistämää FLOD-albumia täyttämällä tilauslomakkeen hintaan 19,90 €. Levy postitetaan laskulla osoitteeseesi. Jos teet tilauksesi tänään tai huomenna, tilaus ehtinee perille ennen joulua! 

FLOD-albumi sai ruusuja Helsingin Sanomissa

HS 21.12.2011

HS

Sepian konsertti Musiikkitalolla to 15.12.

14.12.2011

Sepian konsertti Helsingin Musiikkitalolla (Blackbox) 15.12.2011 klo 19 on FLOD TOUR -kiertueen huipentuma. Liput voit ostaa Lippupisteestä (15/10/5 € + pm). Tervetuloa!

Katso Sepian uusi Stor -video                      (FLOD TOUR 2011)

8.12.2011

 

Sepian debyyttialbumi FLOD nyt julkaistu!

A_SepiaPromo2-omslagsbilden.jpg

"Korviinpistävintä on taidokkuus. Lindqvistillä on upean taipuisa ja kirkas ääni, ja hän todella osaa kertoa tarinoita. Schreck taas on poikkeuksellisen osaava kitaristi... Intiimi tunnelma ja duon vuoropuhelu on taltioitunut hienosti"

Mari Koppinen / HS 21.12.2011

"Sepia saavuttaa debyyttilevyllään huomattavan korkean tason... Mukava kuunnella kun svengaa... Lindqvist on energinen äänitaiteilija, melodinen, lyyrinen ja monella tavalla suloinen. Näin hauraalta ei kuulosta kukaan suomalainen artisti."

Wilhelm Kvist / Hbl 19.10.2011

 

Sepia on ajankohtainen uudella esikoislevyllään FLOD. Uutta folkpopia molemmilla kotimaisilla. Sepia on Victoria Lindqvist (laulu) ja Lauri Schreck (kitara, laulu). Miksauspöydän takana soundimaailmaa pitää kasassa Jon-Patrik Kuhlefelt.

Sepia tekee parhaillaan kansallista levynjulkaisukiertuetta FLOD TOUR. Katso konserttikalenteri saadaksesi tietoa tulevista konserteista. Voit ostaa albumin Osta-sivulta. Lehtileikkeistä voit lukea mitä media on kirjoittanut FLOD-albumista ja Sepiasta.

 

Tervetuloa uusille verkkosivuille!

7.12.2011

Osoitteella www.sepia.fi on vihdoin avattu Sepian viralliset verkkosivut. Verkkosivuja päivitetään jatkuvasti, ja niiltä voi jo nyt seurata uutisia Sepiasta, tulevista konserteista ja tutustua yhtyeeseen bion, videoiden tai kuvien avulla. Keikkakalenterin ja Osta-sivujen toimintoja päivitetään lähipäivinä. Voit myös seurata Sepiaa Facebookissa www.facebook.com/sepiaensemble ja YouTubessa www.youtube.com/sepiaensemble. Jos Sinulla on kommentteja tai kysyttävää, otathan yhteyttä!